Gyakran Ismételt Kérdések

Olvasd el a leggyakrabban ismételt kérdésekre adott válaszokat, hátha benned is felmerült hasonló kérdés!


1.Kérdés

Ha jelentkezek mikor kezdődne a tanfolyam?

Jelentkezés után a sikeres jelentkezésről kapsz egy automatikus értesítést a rendszertől. Ez még csak annak visszaigazolása, hogy egy regisztráció történt.
Pár napon belül küldeni fogunk részedre e-mailben egy tájékoztató levelet, összefoglalva benne az összes tudnivalót, illetve a bankszámlaszámot is, ahová a tandíj első részletét vagy a teljes összeget utalni tudod.
Sikeres befizetés után megküldjük a számlát pdf formátumban, és azonnal hozzáférsz a tanulói felületen a leckékhez.
Kérjük mindig ellenőrizd az e-mailes fiókodban a SPAM vagy a promóciós mappát, mert számlát minden esetben állítunk ki és a kiállítás jelenti azt, hogy megkaptad a hozzáférést!
Kb 2-3 munkanap az egész folyamat.

2.Kérdés

Mennyi lenne a tanfolyam időtartama?

Amennyiben teljesen online képzést választasz, úgy kezdéstől számítva 30 nap, és ha úgy érzed, hogy számodra ez nem elegendő, akkor kérhetsz hosszabbítást ezen idő alatt. Ezek a tanfolyamok normál, tantermi esetben általában 1-2 naposak, ezért 30 nap alatt otthonról kényelmesen elvégezhetők.
Ne feledd: ha nem értesz valamit, vagy nehézséged adódna, ránk mindig számíthatsz, hívj minket, vagy írj nekünk!
Aki a személyes tantermi képzést választotta, hozzáférést a személyes képzés végéig kap akkor is, ha a személyes gyakorlat a 30 napon túl van.

3.Kérdés

A tananyag milyen időközönként tölthető le?

A tanfolyamok teljesen önálló haladásúak, akár az első nap is le lehet tölteni az összes tananyagot.

4.Kérdés

Modulok után kell tenni valami vizsgát?
Tesztekkel és zárótesztekkel találkozol majd, amelyeket annyiszor töltesz ki, amennyiszer csak akarsz. A tesztek nem nehezek, általában 10 kérdésből állnak, és a helyes választ kell kijelölni a megadottak közül. Nem időre megy, közben keresgélni is tudsz, ha hirtelen nem jut eszedbe a helyes válasz. A tesztek célja, hogy fel tudd mérni magad számára, hogy érted-e a tananyagot, maradtak-e benned kérdések. Mi nem vizslatjuk, ki hányszor tölti ki, a rendszer sem számolja.
Nem minden tanfolyamunk moduljai végén találkozol teszttel, a rövidebb képzéseknél nincs modulzáró teszt, csak egy végső záróteszt található.

5.Kérdés

A tanfolyam végeztével hogyan, milyen módon zárul le?
Záróteszttel, lásd 4. kérdés válasza.
Amennyiben sikeresen kitöltötted a zárótesztet, kérjük írj nekünk levelet, hogy ellenőrizni tudjuk az eredményedet, majd e-mailben átküldjük a Tanúsítványod.

6.Kérdés

Arról szeretnék érdeklődni hogy a teljes online tanfolyam keretein belül hogy működik a vizsgáztatás a tanúsítvány megszerzéséhez? Az is online történik vagy pedig kapunk egy időpontot és egy helyszínt ahol számot kell adni a tanultakról?
Záróteszttel, amely a tanulói rendszerben történik, lásd 4. kérdés válasza. Teljesen online képzésnél minden online működik, nem kell sehová elmenned személyesen.

7.Kérdés

Pontszerzők-e a képzések?
A pontszerző képzéseknél minden esetben feltüntetik többek között a pontszerzés tényét és a szerezhető pontok számát. Amennyiben egy képzésnél ezeket nem találod feltüntetve, akkor az a tanfolyam nem pontszerző. A mi tanfolyamaink nem egészségügyi képzések, nem pontszerzők, és nem is hirdetjük annak.

—————————–
Amennyiben van olyan kérdés, amelyre nem kaptál itt választ, küldd el nekünk, és bővíteni fogjuk a listát!
error: A tartalom védett!!