Herbal masszázs

Herbal Gyógynövényes masszázs

A herbál masszázs gőzölt gyógynövényes zsákocskákkal történő masszírozásból áll, amely varázslatosan kellemes ellazulást biztosít a vendég számára, egyrészt az illatanyagok, másrészt pedig az izmokra való jótékony hatása miatt.

A zsákocskákból kiáradó pára a melegtől kitágult pórusokon keresztül felszívódik a bőrbe, serkenti a vérkeringést, a nyirokkeringést, emellett ellazítja az izmokat és a merev ízületeket, csökkentheti az izom- és ízületi gyulladásokat.

 

A népi Herbál masszázs nem teljesen azonos a Pinda Sweda néven ismert Thai Herbál masszázzsal, ugyan jótékony és kellemes hatásaik ugyanazok, és a technikai, kivitelezési módszerük is hasonló.

A Herbal Gyógynövényes masszázs egy ún. meleg típusú kezelés, mivel gőzölt, melegített, Magyarországon is fellelhető gyógynövényeket, például kamilla, egyéb herbáriát tartalmazó zsákocskákkal, és a hozzájuk kapcsolódó olajok használatával érik el a kívánt hatásukat, viszont nem kizárólag gyógynövényzsákocskás simogatásból áll a kezelés, hanem speciális fogásokat is alkalmazunk közben. Jótékony hatásaik közé tartozik:

 • vérkeringés serkentése,
 • nyirokkeringés javítása,
 • a kiválasztási rendszer harmonizációja,
 • salaktalanítás, méregtelenítés, tisztítás,
 • az ízületi panaszok csökkentése,
 • a bőr fiatalon tartása,
 • energetizálás, relaxálás.

A zsákocskákból kiáradó pára a melegtől kitágult pórusokon keresztül felszívódik a bőrbe, serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, lazítja az izmokat és a merev ízületeket, csökkenti az izom- és ízületi gyulladásokat, erősítheti az immunrendszert.

Tanfolyamunkon te is megtanulhatod a zsákocskákat professzionálisan elkészíteni, illetve annak tartalmát szakszerűen variálni.

Mire válok képessé a tanfolyam elvégzése után?

Herbal gyógynövény-gőzöléses masszázs nyújtásával wellness élmény szolgáltatására a népi gyógyászat eszközeivel, amellyel segíthetsz másoknak egészségük megőrzésében, valamint a szervezet regeneráló és öngyógyító funkciójának erősítésében.


Képzés leírása:

Részvételi feltétel: betöltött 18. életév. A tanfolyam bárki számára nyitott.

Képzési lehetőségek:

 • Gyakorlat személyes megjelenéssel (1 nap + elmélet otthonról)
 • Teljesen online (elmélet, gyakorlati oktatóvideók, fényképek, letölthető jegyzetek, befejező záróteszt honlapunk tanulói felületén)

Jegyzet: ingyenes, nyomtatott változatban a gyakorlati helyszínen kiosztásra kerül vagy letölthető

Tanúsítvány: ingyenes. A tanfolyam végén a tanfolyamon való részvételről egyedileg sorszámozott 3 nyelvű tanúsítvány (A/4-es oklevél)  kerül kiállításra.

Tanúsítvány átvétele: tanfolyam sikeres elvégzése után e-mailben átküldve, névre szóló, sorszámozott, bármikor újra nyomtatható változatban, PDF formátumban

A 3 nyelvű (angol-német-magyar) kemény fedeles, exkluzív, EU konform tanúsítvány díja +3.000,- Ft (+ postaköltség).

Mire leszek jogosult a kapott tanúsítvánnyal?

Vállalkozóként dolgozhatsz egészségmegőrző, rekreációs kategóriában. Teáor: 9604

Képzési idő: 30 napos időtartamú elektronikus hozzáférés professzionális képzési rendszerünkhöz (vagy a képzés végéig, amennyiben a gyakorlat a 30 napot meghaladó idősávba esik)

Bónusz ajándékok:

Időpontok és város:

A Kormány döntése értelmében a felnőttképzési intézményekben, vállalkozásokban 2021. március 8-tól oktatás kizárólag digitális keretek között folytatható, az oktatás folytonosságát digitális oktatási rendben kell biztosítani – a járványhelyzet alakulásától függően – előreláthatólag 2021. április 7-ig. Személyes kontaktóra ezen időszak alatt nem tartható, a szalonokat és az oktatási egységeket be kellett zárni. Dátumokat a korlatozás feloldása után írunk ki.

 • SZEGED
 • PÉCS
 • TELJESEN ONLINE bármikor: elmélet + gyakorlat online, oktatóvideókkal, letölthető jegyzetekkel, e-learning felületen magyarázatokkal

 

Tanfolyam díja: 29.000,- Ft + Lávaköves masszázs tanfolyam ajándék!

Állami Regisztrációs Szám: B/2020/000157; B/2020/000093

Fizetés módja: 

Személyes oktatás esetében 2 részletben történik.

 • Első részlet: 19.000,- Ft/fő  (regisztráció után 5 napon belül fizetendő, meg nem jelenés esetén nem visszafizetendő)
 • Második részlet: 10.000,- Ft/fő – tanfolyam első napján esedékes

Minden más esetben egy összegben, regisztrációtól számítva 5 napon belül.

Helyfoglalási díj fizetésének lehetőségei:

 • átutalással
 • bankfióki pénztári készpénzes befizetéssel
 • postán készpénzes befizetéssel

Jelentkezés:

Regisztrációs űrlap kitöltésével (klikk ide) és felhasználói fiók létrehozásával.

Megrendelés után tájékoztató anyagot küldünk ki  a megadott e-mail címre, amely tartalmazza az összes szükséges információt a további teendőkkel kapcsolatban.

A tanfolyam tananyagai – modulok és leckék – az összeg beérkezése után válnak olvashatóvá.

 

error: A tartalom védett!!