Herbal masszázs

Herbal Gyógynövényes masszázs

A herbál masszázs gőzölt gyógynövényes zsákocskákkal történő masszírozásból áll, amely varázslatosan kellemes ellazulást biztosít a vendég számára, egyrészt az illatanyagok, másrészt pedig az izmokra való jótékony hatása miatt.

A zsákocskákból kiáradó pára a melegtől kitágult pórusokon keresztül felszívódik a bőrbe, serkenti a vérkeringést, a nyirokkeringést, emellett ellazítja az izmokat és a merev ízületeket, csökkentheti az izom- és ízületi gyulladásokat.

A népi Herbál masszázs nem teljesen azonos a Pinda Sweda néven ismert Thai Herbál masszázzsal, ugyan jótékony és kellemes hatásaik ugyanazok, és a technikai, kivitelezési módszerük is hasonló.

A Herbal Gyógynövényes masszázs egy ún. meleg típusú kezelés, mivel gőzölt, melegített, Magyarországon is fellelhető gyógynövényeket, például kamilla, egyéb herbáriát tartalmazó zsákocskákkal, és a hozzájuk kapcsolódó olajok használatával érik el a kívánt hatásukat, viszont nem kizárólag gyógynövényzsákocskás simogatásból áll a kezelés, hanem speciális fogásokat is alkalmazunk közben. Jótékony hatásaik közé tartozik:

 • vérkeringés serkentése,
 • nyirokkeringés javítása,
 • a kiválasztási rendszer harmonizációja,
 • salaktalanítás, méregtelenítés, tisztítás,
 • az ízületi panaszok csökkentése,
 • a bőr fiatalon tartása,
 • energetizálás, relaxálás.

A zsákocskákból kiáradó pára a melegtől kitágult pórusokon keresztül felszívódik a bőrbe, serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, lazítja az izmokat és a merev ízületeket, csökkenti az izom- és ízületi gyulladásokat, erősítheti az immunrendszert.

Tanfolyamunkon te is megtanulhatod a zsákocskákat professzionálisan elkészíteni, illetve annak tartalmát szakszerűen variálni.

Mire válok képessé a tanfolyam elvégzése után?

Herbal gyógynövény-gőzöléses masszázs nyújtásával wellness élmény szolgáltatására a népi gyógyászat eszközeivel, amellyel segíthetsz másoknak egészségük megőrzésében, valamint a szervezet regeneráló és öngyógyító funkciójának erősítésében.


Képzés leírása:

Részvételi feltétel: A tanfolyam bárki számára nyitott.

Teljesen online tanfolyam: önálló haladású, elmélet és gyakorlati oktatóvideók, fényképek, letölthető jegyzetek, befejező záróteszt honlapunk tanulói felületén

Megrendelés és díjfizetés után csak lépj be a tanulói fiókodba, és máris kezdheted a tanulást!

Jegyzet: ingyenes, letölthető

Tanúsítvány: ingyenes. A tanfolyam végén a tanfolyamon való részvételről egyedileg sorszámozott 3 nyelvű tanúsítvány (A/4-es oklevél)  kerül kiállításra.

Tanúsítvány átvétele: tanfolyam sikeres elvégzése után e-mailben átküldve, névre szóló, sorszámozott, bármikor újra nyomtatható változatban, PDF formátumban

Mire leszek jogosult a kapott tanúsítvánnyal?

Munkavállalásra, vállalkozói igazolvány kiváltására alkalmas olyan helyszíneken, ahol egészséges emberek rekreációs, vagy egészségmegőrző, testi-lelki közérzetjavító kezelése történik:

 • Fitness termek
 • Sportkomplexumok
 • Wellness központok
 • Egészségmegőrző centrumok
 • SPA szolgáltatók
 • Turizmus szektor
 • Különböző energia- és lélekterápiák

Teáor: 9604

Képzési idő: 30 napos időtartamú elektronikus hozzáférés professzionális képzési rendszerünkhöz. Hosszabbítás előre jelezve díjtalanul kérhető egy alkalommal.

Bónusz ajándékok:

Tanfolyam díja: 29.000,- Ft 

Online képzés – Indulás: folyamatosan, bármikor kezdhető

 1. Jegyzet: alaposan körbejárt tematika, közérthető leírások, fotós illusztrációk
 2. Videós gyakorlat: helyenként lassítva bemutatott fogások, többször elvégezve, feliratozva, több szögből felvett képanyagok
 3. Tanfolyamunkat azok számára ajánljuk, akik önállóan is jól tudnak tanulni.

Állami Regisztrációs Szám: B/2020/000093

Fizetés módja: 

Minden más esetben egy összegben, regisztrációtól számítva 5 napon belül.

Helyfoglalási díj fizetésének lehetőségei:

 • átutalással
 • bankfióki pénztári készpénzes befizetéssel
 • postán készpénzes befizetéssel

Jelentkezés:

Regisztrációs űrlap kitöltésével (klikk ide) és felhasználói fiók létrehozásával.

Megrendelés után tájékoztató anyagot küldünk ki  a megadott e-mail címre, amely tartalmazza az összes szükséges információt a további teendőkkel kapcsolatban.

A tanfolyam tananyagai – modulok és leckék – az összeg beérkezése és kiszámlázása után válnak olvashatóvá.


 

 

error: A tartalom védett!!