Hine-Moana Maori Masszázs

Hine Moana – Goddess of the Sea –Tenger istennője maori masszázs

A Maori filozófiában folyamatos rezgéscsere történik a földanya Papatuānuku  (Earth Mother – Papatuānuku) és Hine Moana (Goddess of the Sea vagy Ocean Woman), vagyis a tenger istennője között, ahogy a tenger hullámai a földet nyaldossák. Ez a találkozás hol könnyed, játékos hullámokból áll, hol pedig erőteljesebb vízcsapásokból.

Ugyanezen speciális természeti erők közötti vibráció jelenik meg a Hine-Moana Maori masszázsban, a Föld és a Víz isteneinek találkozása teszi varázslatossá a különleges maori kezelés élményét.

A maori gyógyító szakértők (Tohunga) ezeket a gyakorlatokat és fogásokat arra használták fel, hogy energiát szabadítsanak fel, emellett a sérülések gyógyításának, a régi feszültségek oldásának és a testi funkciók kiegyensúlyozásának eszközeként használták. Az isteni masszázzsal az egyén fizikai (tinana), lelki (wairua), mauri (életerő) és pszichológiai (hinengaro) jólétének negatív energiáit űzték el, amelyről azt hitték, hogy trauma, betegség vagy idegen energiacsapdába esett a sejtmemóriában.

A kezelés során a fizikai összehangolás és a blokkolt energia eltávolítása sejtszinten több teret és szabadságot teremt a testben. A nyomáspontok stimulálása és a mélyszöveti masszázs eltávolítja a maori világban mérgezőnek hívott hulladékokat, és szinkronizálja a testmátrixot-a központi idegrendszert, a nyirokrendszert, a szív- és érrendszeri és az endokrin rendszert az aurikus és éterikus külső testekkel.

A Hine-Moana maori masszázs a férfi és női energiákat is kiegyensúlyozza, emellett hangsúlyosak még a mauri (életerő vagy életcél) és a wairua (szellemi, lelki) energiái.

Hine Moana, a tenger istennőjének mítikus és különleges élete megjelenik a kezelésben, így kitűnő pihentető wellness élményben részesülnek a vendégeid, csend, béke, nyugalom jellemzi ezt a természetközeli masszázst.

“Csend, béke, nyugalom”

 

Miért előnyös ez a képzés számodra?

Amellett, hogy másoknak segíthetsz, ilyen típusú kezelés még alig érhető el a szalonokban.

Képzési tudnivalók:

Részvételi feltétel: 18. életév betöltése, bárki részt vehet a tanfolyamon

Képzési idő: 2 nap

Képzés formája: csak tantermi (ez a tanfolyam online egyelőre nem érhető el), elmélet + gyakorlat személyesen

Jegyzet: a képzés első napján kapják meg a tanulók nyomtatott változatban

Képzés díja: 45.000,- Ft ; Kezeléseid díja 6.000,-8.000,- Ft lehet, ezért hamar megtérül a tanfolyami díj.

Tanúsítvány: ingyenes. A tanfolyam végén a tanfolyamon való részvételről egyedileg sorszámozott 3 nyelvű tanúsítvány (A/4-es oklevél)  kerül kiállításra.

Tanúsítvány átvétele: tanfolyam sikeres elvégzése után e-mailben átküldve, névre szóló, sorszámozott, bármikor újra nyomtatható változatban, PDF formátumban, vagy személyesen a helyszínen

Mire leszek jogosult a kapott tanúsítvánnyal?

Munkavállalásra, vállalkozói igazolvány kiváltására alkalmas olyan helyszíneken, ahol egészséges emberek rekreációs, vagy egészségmegőrző, testi-lelki közérzetjavító kezelése történik:

 • Fitness termek
 • Wellness központok
 • Egészségmegőrző centrumok
 • SPA szolgáltatók
 • Turizmus szektor
 • Különböző energia- és lélekterápiák

Fizetés módja: 

Személyes oktatás esetében 2 részletben történik.

 • Első részlet: 25.000,- Ft/fő  (regisztráció után 5 napon belül fizetendő, meg nem jelenés esetén nem visszafizetendő)
 • Második részlet: 20.000,- Ft/fő – tanfolyam első napján esedékes

A helyfoglalási díjadat meg nem jelenés vagy elállás esetén visszafizetni nem tudjuk, viszont átruházható másra, vagy átrakható másik tanfolyamra (kizárólag a tanfolyam előtti előzetes egyeztetés esetén).

Helyfoglalási díj fizetésének lehetőségei:

 • átutalással
 • bankfióki pénztári készpénzes befizetéssel
 • postán készpénzes befizetéssel

Képzési időpontok és helyszínek:

Alacsony csoportlétszámban tudjuk indítani, max 6 fővel!

 • MISKOLC: szeptember 25-26. BETELT!
 • SZEGED: szeptember 16-17. BETELT!
 • PÉCS: október 9-10. BETELT!

Jelentkezés:

Regisztrációs űrlap kitöltésével (klikk ide)

Megrendelés után tájékoztató anyagot küldünk ki  a megadott e-mail címre, amely tartalmazza az összes szükséges információt a további teendőkkel kapcsolatban.

 

 

error: A tartalom védett!!