Lávaköves masszázs

Lávaköves masszázs ismertetője

A több ezer éves hagyományokra visszatekintő lávaköves masszázs (hot stone massage) segíti az energiaáramlást, javítja a vérkeringést, lazábbá teszi az izmokat, segít az álmatlanság leküzdésében, és kiváló stresszoldó hatással rendelkezik.

A tanfolyamon speciális technikákat sajátíthatsz el!

A lávaköveket (általában bazalt) – amelyek maguk is a természetben születtek, amikor az olvadt vulkáni ásványi anyag cseppjei lehűltek a vízben és természetüknél fogva képesek hőt felhalmozni a szerkezetükbe – a masszázshoz újra felmelegítjük kb. 50–60 ° C hőmérsékletű forró vizes tálban vagy speciális melegítő edényben.

A keleti orvostudományi koncepciók szerint a felgyülemlett hő a lávakövek energetikai rezgéseivel együtt felszabadítja a blokkolt energiát az energiavonalakban (meridiánok), ami az egész testben az energia kiegyensúlyozását és harmonizációját eredményezi.

Gyakorlat leírása:

 • Az eljárás könnyű kézmasszázzsal kezdjük esszenciális aromás olajokkal.
 • Ezután a legnagyobb forró köveket a gerincoszlopra helyezzük a nyakszirtig és a keresztcsontig, és vastag törülközőkkel boríthatjuk be, hogy a vendégünk testében és a környékén esetlegesen hosszabb ideig tartsuk a meleget.
 • Ezt követi a felszíni csúszó masszázs speciális technikával forró, közepes méretű lávakövekkel a lábak, a karok és a hát izmos oldalai mentén, majd később az elülső oldalon is.
 • Kisebb forró köveket helyezhetünk el a tenyéren, a talpon és a lábujjak között, majd később a nyakon, az állon, az arcon és a homlokon is masszírozunk velük egyedi professzionális technikával.

Mire válok képessé a tanfolyam elvégzése után?

Lávaköves masszázs nyújtásával wellness élmény szolgáltatására, amellyel segíthetsz másoknak lelki és testi egészségük megőrzésében, valamint a szervezet regeneráló és öngyógyító funkciójának erősítésében is.


Képzés leírása:

Részvételi feltétel: betöltött 18. életév. A tanfolyam bárki számára nyitott.

Képzés módja:  ONLINE TANFOLYAM!

Képzési lehetőségek: Teljesen online, önálló. haladású és feldolgozású (elmélet + gyakorlati oktatóvideók + fényképek + letölthető jegyzetek + befejező záróteszt honlapunk professzionális tanulói felületén)

Jegyzet: ingyenes, letölthető, önállóan is jól tanulható, közérthető

Tanúsítvány: ingyenes. A tanfolyam végén a tanfolyamon való részvételről egyedileg sorszámozott 3 nyelvű (angol-német-magyar) tanúsítvány (A/4-es oklevél)  kerül kiállításra.

Tanúsítvány átvétele: tanfolyam sikeres elvégzése után e-mailben átküldve, névre szóló, sorszámozott, bármikor újra nyomtatható változatban, PDF formátumban

Mire leszek jogosult a kapott tanúsítvánnyal?

Munkavállalásra, vállalkozói igazolvány kiváltására alkalmas olyan helyszíneken, ahol egészséges emberek rekreációs, vagy egészségmegőrző, testi-lelki közérzetjavító kezelése történik (Teáor 9604):

 • Fitness termek
 • Sportkomplexumok
 • Wellness központok
 • Egészségmegőrző centrumok
 • SPA szolgáltatók
 • Turizmus szektor
 • Különböző energia- és lélekterápiák

Vállalkozói igazolvány kiváltható!

Képzési idő: 30 napos időtartamú elektronikus hozzáférés professzionális képzési rendszerünkhöz. Hosszabbítás előre jelezve egy alkalommal díjtalanul kérhető!

Bónusz ajándékok:


Online képzés – Indulás: folyamatosan, bármikor kezdhető

 1. Jegyzet: alaposan körbejárt tematika, közérthető leírások, fotós illusztrációk
 2. Videós gyakorlat: helyenként lassítva bemutatott fogások, többször elvégezve, feliratozva, több szögből felvett képanyagok

 

Tanfolyam díja: 29.000,- Ft 

Állami Regisztrációs Szám: B/2020/000093

Fizetés módja: egy összegben, regisztrációtól számítva 5 napon belül.

Helyfoglalási díj fizetésének lehetőségei:

 • átutalással
 • bankfióki pénztári készpénzes befizetéssel
 • postán készpénzes befizetéssel

Jelentkezés:

Regisztrációs űrlap kitöltésével (klikk ide) és felhasználói fiók létrehozásával.

Megrendelés után tájékoztató anyagot küldünk ki  a megadott e-mail címre, amely tartalmazza az összes szükséges információt a további teendőkkel kapcsolatban.

A tanfolyam tananyagai – modulok és leckék – az összeg beérkezése és kiszámlázása után válnak olvashatóvá.

Kérjük ellenőrizni a spam mappát, vagy a levelezőrendszer “promóciós” fülében lévő leveleket!

error: A tartalom védett!!