Lávaköves masszázs

Lávaköves masszázs ismertetője

A több ezer éves hagyományokra visszatekintő lávaköves masszázs (hot stone massage) segíti az energiaáramlást, javítja a vérkeringést, lazábbá teszi az izmokat, segít az álmatlanság leküzdésében, és kiváló stresszoldó hatással rendelkezik.

A tanfolyamon speciális technikákat sajátíthatsz el!

A lávaköveket (általában bazalt) – amelyek maguk is a természetben születtek, amikor az olvadt vulkáni ásványi anyag cseppjei lehűltek a vízben és természetüknél fogva képesek hőt felhalmozni a szerkezetükbe – a masszázshoz újra felmelegítjük kb. 50–60 ° C hőmérsékletű forró vizes tálban vagy speciális melegítő edényben.

A keleti orvostudományi koncepciók szerint a felgyülemlett hő a lávakövek energetikai rezgéseivel együtt felszabadítja a blokkolt energiát az energiavonalakban (meridiánok), ami az egész testben az energia kiegyensúlyozását és harmonizációját eredményezi.

Gyakorlat leírása:

 • Az eljárás könnyű kézmasszázzsal kezdjük esszenciális aromás olajokkal.
 • Ezután a legnagyobb forró köveket a gerincoszlopra helyezzük a nyakszirtig és a keresztcsontig, és vastag törülközőkkel boríthatjuk be, hogy a vendégünk testében és a környékén esetlegesen hosszabb ideig tartsuk a meleget.
 • Ezt követi a felszíni csúszó masszázs speciális technikával forró, közepes méretű lávakövekkel a lábak, a karok és a hát izmos oldalai mentén, majd később az elülső oldalon is.
 • Kisebb forró köveket helyezhetünk el a tenyéren, a talpon és a lábujjak között, majd később a nyakon, az állon, az arcon és a homlokon is masszírozunk velük egyedi professzionális technikával.

Mire válok képessé a tanfolyam elvégzése után?

Lávaköves masszázs nyújtásával wellness élmény szolgáltatására, amellyel segíthetsz másoknak lelki és testi egészségük megőrzésében, valamint a szervezet regeneráló és öngyógyító funkciójának erősítésében is.


Képzés leírása:

Részvételi feltétel: betöltött 18. életév. A tanfolyam bárki számára nyitott.

Képzési lehetőségek:

 • Gyakorlat személyes megjelenéssel (1 nap + elmélet otthonról)
 • Teljesen online (elmélet + gyakorlati oktatóvideók + fényképek + letölthető jegyzetek + befejező záróteszt honlapunk tanulói felületén)

Jegyzet: ingyenes, letölthető

Tanúsítvány: ingyenes. A tanfolyam végén a tanfolyamon való részvételről egyedileg sorszámozott 3 nyelvű tanúsítvány (A/4-es oklevél)  kerül kiállításra.

3 nyelvű (angol-német-magyar) kemény fedeles, exkluzív, EU konform tanúsítvány díja +3.000,- Ft (+ postaköltség).

Tanúsítvány átvétele: tanfolyam sikeres elvégzése után e-mailben átküldve, névre szóló, sorszámozott, bármikor újra nyomtatható változatban, PDF formátumban

Mire leszek jogosult a kapott tanúsítvánnyal?

Vállalkozóként dolgozhatsz egészségmegőrző, rekreációs kategóriában. Teáor: 9604

Képzési idő: 30 napos időtartamú elektronikus hozzáférés professzionális képzési rendszerünkhöz (vagy a képzés végéig, amennyiben a gyakorlat a 30 napot meghaladó idősávba esik)

Bónusz ajándékok:


Időpontok és város:

A Kormány döntése értelmében a felnőttképzési intézményekben, vállalkozásokban 2021. március 8-tól oktatás kizárólag digitális keretek között folytatható, az oktatás folytonosságát digitális oktatási rendben kell biztosítani – a járványhelyzet alakulásától függően – előreláthatólag 2021. április 7-ig. Személyes kontaktóra ezen időszak alatt nem tartható, a szalonokat és az oktatási egységeket be kellett zárni. Dátumokat a korlatozás feloldása után írunk ki.

 • SZEGED
 • PÉCS
 • TELJESEN ONLINE bármikor: elmélet + gyakorlat online, oktatóvideókkal, letölthető jegyzetekkel, e-learning felületen magyarázatokkal
Tanfolyam díja: 29.000,- Ft + Herbal Gyógynövényes masszázs tanfolyam ajándék!

Állami Regisztrációs Szám: B/2020/000157; B/2020/000093

Fizetés módja: 

Személyes oktatás esetében 2 részletben történik.

 • Első részlet: 19.000,- Ft/fő  (regisztráció után 5 napon belül fizetendő, meg nem jelenés esetén nem visszafizetendő)
 • Második részlet: 10.000,- Ft/fő – tanfolyam első napján esedékes

Minden más esetben egy összegben, regisztrációtól számítva 5 napon belül.

Helyfoglalási díj fizetésének lehetőségei:

 • átutalással
 • bankfióki pénztári készpénzes befizetéssel
 • postán készpénzes befizetéssel

Jelentkezés:

Regisztrációs űrlap kitöltésével (klikk ide) és felhasználói fiók létrehozásával.

Megrendelés után tájékoztató anyagot küldünk ki  a megadott e-mail címre, amely tartalmazza az összes szükséges információt a további teendőkkel kapcsolatban.

A tanfolyam tananyagai – modulok és leckék – az összeg beérkezése után válnak olvashatóvá.

error: A tartalom védett!!