Német-Angol Masszőr Kisokos

Ingyenes német és angol speciális nyelvi tanagyagot állítottunk össze kizárólag a nálunk végzett tanulóknak masszázs témakörében azért, hogy a külföldi munkavállalásukat vagy a vállalkozóvá válásukat megkönnyítsük.

A nyelvtanárok által fordított jegyzet tömör, egyszerű, gyorsan tanulható mondatokat, szavakat és szófordulatokat tartalmaz a masszőri munka világából (indikációk-kontraindikációk nevei, utasítások, párbeszédek, eszközök megnevezései, masszázsfajták külföldi nevei, létfontosságú kifejezések stb.).

A jegyzet csak az igénybe vett masszázs tanfolyam elvégzése után érhető el, e-mailben kerül kiküldésre PDF formátumban azok számára, akik azt kérik!

A jegyzet nem termék, értékesítési célokat nem szolgál, pénzért nem árusítjuk, más nyelveken nem elérhető.

Csak az adott tanfolyam elvégzése utáni 3 hónapon belül kérhető!

Összegezve:

  • csak a Mialones Stúdió tanulói kérhetik
  • a tanfolyam elvégzése után, 3 hónapon belüli dátummal (3 hónapon túli regisztrációt már nem fogadunk el, ez esetben újabb tanfolyam elvégzése szükséges)
  • egyféle kisokos létezik, amely viszont bármely tanfolyam után kérhető

Vélemény róla:

“Nagyon szépen köszönöm a Kisokost! Hasznosabbnál-hasznosabb szavakkal, kifejezésekkel, mondatokkal láttatok el, amik nagy segítségül szolgálnak nekem. Pont ilyenre vágytam! 🙂
Sok-sok tanulót kívánok Nektek!
Üdvözlettel,
S. Ildikó”

Sok szerencsét kívánunk és sok elégedett vendéget!

A Mialones Felnőttképzési Stúdió fenntartja magának a jogot az anyag összetételének módosítására, a feltételek változtatására vagy a kisokos visszatartására, a kisokos nem képezi részét a kifizetett tanfolyami részvételi díjnak, előjogokat nem eredményeztet!

error: A tartalom védett!!