SPA Testkezelő

Az elhalt hámsejteket hámlasztással (peeling) eltávolítjuk. A korneociták lassú leválása okozhatja a bőr öregedését, a fakó, durva, ráncos vagy petyhüdt megjelenését. A kezelések természetesen feszesítik, hidratálják, bársonyossá teszik a bőrt, ásványi anyagot pótolnak, valamint masszázzsal kombinálva relaxáló, anti-stressz hatással bírnak, kifejezetten wellness élményt nyújtanak.

 

Mire válok képessé a tanfolyam elvégzése után?

SPA Testkezelés nyújtására a tanult szabályoknak megfelelően, tengeri-sós bio peeling, vagy cukros és kávés bio peeling szolgáltatásra.

Részvételi feltétel: betöltött 18. életév. A tanfolyam bárki számára nyitott, aki érdeklődik a szép test, és lelki harmónia iránt.

Képzés módja:  ONLINE TANFOLYAM!

Képzési idő: 30 napos időtartamú elektronikus hozzáférés professzionális képzési rendszerünkhöz

Jegyzet: letölthető. Videós anyag ehhez a tanfolyamhoz nem áll rendelkezésre

Tanúsítvány: A tanfolyam végén a tanfolyamon való részvételről 3 nyelvű tanúsítvány (A/4-es oklevél)  kerül kiállításra.

Tanúsítvány átvétele: tanfolyam sikeres elvégzése után e-mailben átküldve, névre szóló, sorszámozott, bármikor újra nyomtatható változatban, PDF formátumban

Mire leszek jogosult a kapott tanúsítvánnyal?

Munkavállalásra, alkalmazottként történő foglalkoztatásra itthon és külföldön olyan helyszíneken, ahol egészséges emberek közérzetjavítása, wellness vagy rekreációs, prevenciós kezelése történik:  szépségszalonokban, szállodákban, sportcentrumokban, wellness és SPA intézményekben, turizmusban, fitnesz termekben; valamint itthon vállalkozásra, cégalapításra vagy tevékenység bővítésre  van lehetőség frissítő, egészségmegőrző, közérzetjavító, fitnesz kategóriában. Teáor: 9604

Tanfolyam díja:  ingyenes, amelyet kizárólag a "Nyirokmasszázs, nyirokdrenázs (MLD)" tanfolyamhoz
                 adunk ajándékba

Fizetés módja: egy összegben, regisztrációtól számítva 5 napon belül.

Helyfoglalási díj fizetésének lehetőségei:

 • átutalással
 • bankfióki pénztári készpénzes befizetéssel
 • postán készpénzes befizetéssel

Jelentkezés: a tanfolyam megrendelésével és felhasználói fiók létrehozásával.

Megrendelés után tájékoztató anyagot küldünk ki az ön által megadott e-mail címre, amely tartalmazza az összes szükséges információt a további teendőkkel kapcsolatban.

A tanfolyam tananyagai – modulok és leckék – az összeg beérkezése és kiszámlázása után válnak olvashatóvá.

Felnőttképzési regisztrációs szám:  B/2020/000093

error: A tartalom védett!!