Vélemények

Olvass véleményeket tanfolyamainkról!

Rengeteg pozitív vélemény érkezik hozzánk minden nap, amelyekből itt olvashatsz néhányat:

 


A teljesség igénye nélkül néhány visszajelzés képzéseinkről:

 • “Szállodában dolgozom és az egyik német nemzetiségű hölgy vendég fejfájásra panaszkodva érkezett hozzám. Elvégeztem rajta a kezelést, majd másnap megjelent és azt mondta csodát tettem vele. 2 hetes nyaralása alatt még 4-szer jött el nyirokmasszázsra.”
 • ” Anyagcsere problémáim voltak. A tanfolyam 2 napja alatt is éreztem a változást, de utána 1 hétig a fellegekben jártam, sokat segített a kezelés. Azóta kerestem magamnak egy olyan nyirokmasszőrt, aki nálatok végzett, így egymást kezeljük.”
 • “A párom nem örült, hogy jelentkeztem ilyen tanfolyamra. Ez volt a masszázs karrierem első állomása. A tanfolyam után kezelésbe vettem a férjem, mert fejfájós volt és rendszeresen bedugult az orra. Olyan jól sikerült nála a kezelés, hogy utána már ő volt az, aki elküldött a többi tanfolyamra.”
 • “Miután elvégeztem ezt a tanfolyamot, nem hittem, hogy túl keresett lesz. Majd egyre többen kipróbálták, végül a vendégeim nagy része egy stresszes hét után inkább erre jön el, mint egy frissítő masszázsra. Nagyon nagy sikere lett! Ennek nagyon örülök, mert kevésbé fáradok ki én is egy-egy masszázs után.”
 • “Az egyik családtagom nagyon ekcémás volt szegény. A tanfolyam után sokat gyakoroltam rajta és észrevettük, hogy látványos módon visszahúzódott az ekcéma.”
 • “A barátnőm menstruációkor nagyon szokott görcsölni. Egyik alkalommal úgy alakult, hogy pont akkor jött nyirokmasszázsra, amikor elkezdődött. Vonakodva, de megcsináltam neki nagyon finoman. Másnap izgatottan felhívott, hogy a görcsei minimálisak lettek, hogy csináltam ezt vele?! A következő menstruációs ciklusa elejéhez igazítottuk a nyirokmasszázst és láss csodát megint nem voltak nagy fájdalmai utána. Azóta rendszeresen jár hozzám.”
 • “Köszönöm szépen az oktatást! Nagyon jól éreztem magam, úgy gondolom sikerült elsajátítanom a svédmasszázs alapjait, bár még bőven van mit gyakorolnom 🙂 Ma gyorsan megkaptam a tanúsítványokat.
  Köszönettel,
  V.Szilveszter”
 • “Köszönöm szépen és a lehetőséget, nagyon ügyes és segítőkész volt az oktató.” V. Tünde
 • “Nagyon szépen köszönöm az oktatást! 🙂
  Tetszett az online tanfolyam.
  Rehabilitációs trénerként az elméleti anyag számomra nem okozott nehézséget, a gyakorlati anyag oktatóvideói nagyon tetszettek! Külön megemlítem, hogy az tetszett bennük a legjobban, hogy a különböző fogásokat nem néhány másodpercig láthattam, hanem volt elég időm részletesen megfigyelni, anélkül, hogy állandóan tekergetnem kellett volna! 🙂
  Köszönöm a lehetőséget!
  Üdvözlettel, M. Beáta”
 • “Tisztelt Mialones Stúdió
  Szeretném, megköszönni a tanfolyamon nyújtott gyakorlatot. Nagyon jól éreztem magam, szuper csapat, szuper oktató. Azt kaptam amire számítottam, másoknak is ajánlani fogom önöket.
  Köszönettel:N.-Sz. T.”
 • “Kedves Mialones Stúdió!
  Kérte, hogy írjak e-mailt, ha befejeztem az online tananyagokat. Sikeresen teljesítettem a tesztet a svédmasszázs tanfolyamon, és talpmasszázst is végignéztem.
  Nagyon köszönöm a rugalmasságukat, segítőkészségüket.
  Magukkal a tananyagokkal is rendkívül elégedett vagyok!
  Köszönöm a lehetőséget, a tanfolyamokat befejeztem.
  Tisztelettel,
  BÁ”
error: A tartalom védett!!